Home
Vitralii ferestre
Vitralii usi
Vitralii luminator
Vitralii paravan
Vitralii bai
Vitralii amenajari interioare
Vitralii spatii comerciale
Vitralii cu teme religioase
CONTACT
 English version!
   
 
 
  Deoarece aceste materiale au fost folosite in conditiile climatice din intreaga lume (de la caldura din Australia la iarna ruseasca si umeda) fara a avea esecuri raportate, suntem increzatori in a da o garantie de 10 ani si o speranta de viata estimata la peste 25 de ani.  
 
Specificatii tehnice
 

Filme RegaLead

Suprafata film:
460mm x 660mm approx.

Rezistenta la temperature: de la - 46C la 135C

Filtrare UV: de la 90% la 95% ASTM E903 Stabilitate a culorii: cotate cu 8 pe scara "blue wool" ( Excelenta rezistenta la lumina). Pigmentul va ramane neschimbat pentru mai mult de 100 de ani de expunere la lumina, daca materialul a fost montat si expus in conditii corespunzatoare adecvat pentru uz artistic.)

Performanta IG Unit: In conformitate cu cerintele de aburire EN1279

Rezistenta la impact: In conformitate cu standardele ANZI Z97.1-1984.

 
 

Plumb

Benzile de plumb, disponibile in mai multe nuante (Natural, Platinum, Antique and Brass) si latimi sunt manufacturate si tratate in conformitate cu standardele ASTM-G53-96.

Pentru obtinerea gamei de culori, aceste benzi sunt acoperite cu un strat pigmentat, care are o aderenta foarte buna la baza de plumb. Culoarea este stabila la expunere directa la lumina.

Folosirea detergentilor abrazivi si a solventilor agresivi ar trebui evitata, pentru a preveni distrugerea stratului de acoperire.

 
 
 
.:: NET Romania ::. furnizeaza solutii complete de vanzare cu ajutorul internetului! Strada Steaua Rosie, nr. 1 Sector 2, Bucuresti
Tel: 242.89.33, E-mail:
office@vitralii.com.ro
Copyright © 2005 AXA QY PROXIM. Toate drepturile rezervate.
TopBIZ - afaceri de top!