Despre noi

  Utilizăm tehnologia modernă a vitraliilor aplicate (Stained Glass Overlay) pentru a crea și a realiza la comandă orice model dorit. Această tehnologie a apărut în America în urmă cu peste 50 de ani și constă în aplicarea filmelor decorative (disponibile în circa 250 de nuanțe și texturi) pe sticlă. Culorile sunt separate prin benzi de plumb de grosime și culori diferite.
  Realizam de la modele clasice la modele moderne și abstracte, pentru ca vitraliul să intre în rezonanță cu personalitatea dumneavoastră și în armonie cu restul amenajarii interioare. Aspectul final al lucrărilor este limitat doar de talentul și fantezia designerului. Avem posibilitatea sa realizam orice model, ales de dumneavoastră sau creiat de noi. Pentru aceasta utilizăm un program specializat pentru crearea vitraliilor.
  Materialele Rega Lead, pe care le folosim sunt importate din Anglia, fiind de cea mai bună calitate, fiind potrivite pentru utilizarea la interior cât și la exterior. Pentru a va convinge de calitatea lucrărilor executate de noi, vă prezentam câteva din caracteristicile acestor materiale și calitățile pe care le conferă lucrării finale.

Rezistența în timp

Rezistența în timpUtilizăm materiale special create pentru fabricarea vitraliilor care deși se lipesc pe sticlă, nu sunt autocolante obisnuite. Rezistența mecanicăFiind executate pe foaie de geam întreg, prin aplicarea de folii autoadezive și benzi de plumb pe ambele fețe ale geamului, ansamblul astfel format capătă o rezistentă mecanică deosebită, fiind astfel potrivit pentru montarea la uși, ferestre, paravane despărțitoare, luminatoare etc fără a se deforma în timp și fără a produce zgomot în cazul mișcări.Procesul de sudare între sticlă și folia adezivă continua și după 10 ani. Pigmenți utilizați pentru colorarea materialelor folosite au o stabilitate de peste 100 ani și folosind soluții potrivite, aceste lucrări rezista până la 5000 de spălări. Rezistența la variații de temperaturăDeoarece aceste materiale au fost folosite în condițiile climatice din întreaga lume (de la căldura din Australia la iarna ruseasca și umedă) fără a avea eșecuri raportate, suntem încrezători în a da o garanție de 10 ani și o speranța de viată estimata la peste 30 de ani. Rezistența la radiației UVAceste materiale filtrează radiația UV in proporție de 98% , protejând astfel mobila, covoarele și restul obiectelor din interiorul locuinței de efectele radiației UV.

Despre Noi

  Lucrările noastre, în funcție de necesități, se pot prezenta ca un panou simplu sau pot fi incluse într-un panou termopan cu doua sau trei foi.
  Prețul lucrărilor executate în tehnologia Over Lay este cuprins între 250 și 375 euro +TVA, în funcție de complexitatea lucrării, și a materialelor utilizate.
  Astfel, proprietățile acestor materiale vă oferă garanția unor lucrări trainice în timp și pe de plin satisfăcătoare din punct de vedere al aspectului.
  Aceste precizări fiind făcute, vă prezentam câteva din realizările noastre, grupate în funcție de locul unde sunt amplasate lucrările : vitralii ferestre, vitralii uși, vitralii paravane, etc.

Portfoliu

Vă prezentăm câteva dintre lucrările noastre

Contact

Trimite un e-mail

Copyright © 2019 AXAQY. All Rights Reserved. Made by IT Remote